счетоводни-услуги

Контакти:
0898669272;
0878694542;
София, жк. Овча Купел,
       ул. "Любляна" 34А ; Виж Карта

Счетоводна къща Гранд Консулт ЕООД предлага счетоводни услуги в гр. София. Нашата счетоводна кантора предлага качествено счетоводно обслужване. Счетоводните услуги са, съчетани с компетентни и надеждни консултации. Счетоводната кантора предлага обслужване на физически и юридически лица (ЕТ, ЕООД, ООД, АД, СД и др.). 

Приоритетите на счетоводна къща Гранд Консулт ЕООД са насочени към постигане на дългосрочни лоялни бизнес взаимоотношения, които благоприятстват за успеха на вашия бизнес, като дават реална и точна информация на ръководството за състоянието на фирмените финанси, с което подпомага и облекчава вземането на управленски решения. Предлаганите счетоводни услуги са за всеки тип бизнес. Работиме с клиенти от София, както и с клиенти от територията на цялата страна. 

Избирайки счетоводна къща Гранд Консулт за ваш партньор в сферата на счетоводни услуги и данъчните консултации, Вие ставате наш приоритет и осигурявате професионално счетоводно обслужване за Вашия бизнес. Ангажирали сме се да имаме личен подход и да оказваме лично внимание на всеки клиент. Счетоводните услуги, които предлагаме се извършват в офиса на счетоводна къща Гранд Консулт в гр. София.

Целите на счетоводна къща Гранд Консулт са:

-да бъдем гъвкави в съвременните условия на динамични промени на действащото законодателство в Република България;

-да работим с индивидуален подход към всеки клиент;

-да бъдем прецизни и коректни;

-да осигуряваме сигурност и спокойствие на нашите клиенти;

-да осигуряваме своевременна информация, която да улеснява управлението на бизнеса и вземане на решения;

-да защитаваме интересите на клиента;

-да пестим времето на клиента;

МОТОТО на счетоводна къща Гранд Консулт е :

"Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава" - Конфуций

 2016 Гранд Консулт
By I.Iliev
v1.02